JMF ENTREPRISE

AUTORISERET KLOAKMESTER I GRÆSTED

Pålidelig entreprenør & kloakmester med bred erfaring

Vi tilbyder mange slags entreprenørarbejder

Som autoriseret kloakmester er vi eksperter i kloakker, men vi laver mange forskellige slags opgaver som entreprenør. Det betyder, at vi kan ordne flere forskellige slags opgaver for dig på samme tid, så du får det hele til en billig pris. Vores tilfredse kunder kommer bl.a. fra Græsted, Helsingør, Hillerød og omegn, og der kommer hele tiden flere til.

Entreprenør dækker over meget

Vores brede erfaring gør, at vi kan tilbyde meget forskelligt som entreprenør. Vi kan udføre alle former for jordarbejde, gravearbejde, arbejde med sten og meget mere. Når du vælger os som entreprenør til dit projekt, så garanterer vi, at du får en entreprenør, som du kan stole på. Det er vigtigt for os som entreprenørfirma og kloakmester, at vores kunder altid er tilfredse. Vi sørger derfor altid for, at du som kunde er med under hele processen, så du ved, hvad du betaler for.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål til, hvad vi ellers kan hjælpe dig med, som kloakmester eller entreprenør, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi snakker også gerne priser, og giver dig et overslag på et uforpligtende tilbud. Det er dog nemmere at give dig et tilbud, hvis vi har set stedet, hvor arbejdet skal laves. Vi har stor erfaring med både store og små opgaver, så ring med dine tanker, og så finder vi sammen en løsning.

Bliv ringet op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

TV-inspektion af din kloak

​Oplever du problemer med din kloak? Ofte gælder det, at det er rotter, rødder eller regnvand der forårsager problemerne, der kan opstå med din kloak. Men du kan i mange tilfælde nå at stoppe problemerne, inden de bliver for store, med en TV-inspektion.

Kontakt JMF Entreprise hvis du ønsker en inspektion af din kloak.

JMF Entreprise ApS

Bøgebjergvej 39, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 38556622

instagram

Kontaktinformation

Telefon: 22 37 72 71

E-mail: jmf@jmf-entreprise.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.